Wat wij kunnen

Wat wij kunnen

Graveren

Graveren
Met de meeste moderne computergestuurde CNC -graveermachines graveren wij, mechanisch, verschillende soorten RVS. We beschikken daartoe over een 5-tal machines met verschillende formaten.
Bij mechanisch graveren, ook wel diepte graveren genoemd, kunnen de gegraveerde vlakken met, verschillende, kleur(en) worden ingelakt.

CO2-laser

Frezen
Bij CO2 lasergraveren wordt een speciale spray op het RVS aangebracht. De laserstraal brandt de tekst en/of logo in het RVS. Slijtvast, tot in de kleinste details. Wij beschikken over een 3-tal lasergraveermachines.
De Trotec Speedy kan een formaat aan van 125cm. breedte met “onbeperkte” doorvoermogelijkheid.

Fiber-laser

Bij Fiber graveren brengt de laserbron direct de gravure in het materiaal aan. Zonder toepassing van spray verkleurd de oppervlakte, omdat feitelijk de samenstelling van de oppervlakte door de laserstraal wordt veranderd.

Snijden

We kunnen RVS ook lasersnijden. Bijvoorbeeld gaten in belpanelen, intercomsystemen of, uiteraard, plaatjes op maat. Eventueel voorzien van boorgaatjes, hoeken met bepaalde radius. Daardoor kunnen we alles compleet leveren; materiaal op maat, inclusief gravering. Al dan niet ingelakt.

 

 

rvssign